keskiviikko 9. elokuuta 2017


Mandala projekti

Tässä on oikein mulle sopiva projekti. Kyllästyn tosi nopeasti, jos työ on kovinkin yks totista. Mandala on työ joka vie täysin mukanaan, Värejä voi työhön maalailla mielensä mukaan ja virkkaus tyylejä on useita. Välillä menee tosi sukkelaan kierros ympäri ja toisaalla tehdään kaksi ehtoota yhtä kierrosta kun otetaan edestä ja taka, pitkää pylvästä ja lyhyttä pylvästä. Tämä on työ mihin jää ihan oikeasti koukkuun.
Hienoa tässä on myös se, että tätä voidaan virkata porukalla vaihe vaiheelta eteenpäin. Samalla pääsee ihastelemaan muidenkin töitä.
Mandalan virkkaus koostuu tässä mallissa 18 osasta ja minulla oli valmiina osa 8 ja osan 9 ensimmäinen kerros, eli 58.
Työn voi tehdä oikeastaan mistä langasta tahansa. Mitä paksumpaa lanka on niin tietysti työn kokokin on silloin iso. Minun työssäni on seiska veikan paksuista lankaa. Teen mandalastani peiton johonka tule neliönmalliset reunat.
Työn voi tehdä pienempänäkin versiona, vaikka tyynyn päälisiin tai koristeena johonkin muuhun tekstiiliin.
Mandalan virkkaus on myös samalla ihanan terapeuttista, Työn tekemiseen pitää keskittyä, jolloin ei ole aikaa miettiä muita syntyjä syviä.
Työ on edennyt minulla hitaasti, mutta varmasti, koska minulla on useita projekteja työn alla, joten tätä teen yleensä hiukan aikaa kun tulen töistä kotiin, sellaisena aivojen nollaus työnä.
Seurataan tässä miten työ edistyy.
Kuva vielä missä  vaiheessa nyt mennään.






Jos kiinnostus heräsi niin lisätietoa saa alla olevasta linkistä. Kannattaa myös käydä Pinterestistä katsomassa kuinka upeita töitä on tehty.
https://punomo.fi/tekniikat/virkkaus-tekniikat/palavirkkaus/virkkaa-mandala/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti